Om mig

Bild på Jennie

Jag, Jennie, är diplomerad yogalärare och gick min 200h utbildning på Everyday Yoga School. Sommartid håller jag yogaklasser utomhus i Ekoparken och resten av året håller jag kurser i min lilla yogastudio högst uppe i Västra skolan, V Storgatan 42 i Hallsberg. Jag har tidigare instruerat yoga på gym samt haft företagsklasser i Örebro och online.

Länge trodde jag att yoga inte var för mig. Det var för stillsamt, jag blev rastlös och fattade inte riktigt grejen. Men det fanns någonting i yogan som fick mig att fortsätta, känslan jag fick efter klassen i savasana och så småningom under delar av eller hela klassen… När kroppens rörelser stillar tankarna och allt faller på plats – lovely! Det tog mig tre år att erkänna att yoga är min grej och ytterligare tre år innan jag bestämde mig för att börja instruera yoga.
Det bästa jag vet är mina deltagares berättelser om hur yogan landar hos dem, både i kropp och sinne. Min intention är att alla ska känna sig välkomna till Jennies Yoga – oavsett ålder, form, erfarenhet etc.