Yoga för företag och grupper

Hej företagare!

Vill du erbjuda dina anställda ett friskvårdsalternativ som både ger effekter fysiskt och mentalt?

På många arbetsplatser upplever medarbetarna stress, stillasittandet ökar och med det uppstår problem med smärta i nacke och axlar. När vi yogar arbetar vi med kropp och sinne samtidigt och det kan ge effekter på både den fysiska och psykiska hälsan.

Jag kommer gärna ut till ert företag och håller klasser där, sammansatta utifrån ert företags behov. Det kan vara fokus på att stärka bålen, mjuka upp axlar och nacke eller helt enkelt att få in lite mer rörelse under arbetsdagen. Yoga kan också vara ett härligt inslag på en Kick-Off eller konferens.

Vill ni hellre komma till min yogastudio går det bra. (En aw-yoga kanske?) Den ligger i Västra skolan, Västra Storgatan 42 i Hallsberg

Och självklart finns även möjlighet till onlineyoga! Då kan ni koppla upp er hemifrån och ”ses” på yogastunden.

Hör av er med era önskemål så diskuterar vi ett lämpligt upplägg med prisförslag.Vad tidigare deltagare säger:

”Jätteskönt och behövligt att kunna yoga på lunchen med enklare och anpassade övningar för våra stela kontorskroppar 🙂 Jag älskade ryggodiset!”

”Tydliga instruktioner och positiv ledare! Yoga som passar även för den som är helt ny :)”

”Jennies lugna och inkluderande ledarskap bidrar till att skapa en mycket välkomnande och varm stund på mattan, välgörande för både kropp och själ.”

”Jennies Yogapass är behagliga, mjukgörande och utmanande på samma gång. Härliga lunchpass som jag längtat efter varje vecka. Jennie är duktig på att guida och har ett personligt bemötande som gör att jag känner mig trygg.”

”Digital lunchyoga med fokus på vad kroppen behöver som ett avbrott under arbetet”